27.02.18

Vil utvide lokal integreringssuksess

Fortet-SMS og Rolf Josephsen lanserte i fjor vår en ny app som skulle koble frivillige sjåfører sammen med unge flyktninger og distriktets mange aktiviteter. Nå skal konseptet utvides lokalt og nasjonalt. Klikk her for å se mer.

04.12.17

Fortet SMS – Transportapp

May-Wenche er sjåfør for transportappen til Fortet SMS. Klikk her for å se mer.

23.11.17

Julebord på Fortet

23.november hadde Fortet-SMS julebord på Sandvigen Fort for mer enn 60 personer. Klikk her for å se mer.

25.10.17

Hyggetreff på Fortet

Fortet-SMS inviterte sammen med Stinta elevbedrift Frivillighetssentralene i Arendal på hyggetreff med quiz og lunsj. Klikk her for å se mer.

08.10.17

Slik bygger de opp ungdommens selvtillit og tilhørighet gjennom aktivitet

Lørdag 8.oktober var det igjen en flott aktivitetsdag på Sandvigen Fort i regi av Fortet SMS. Ungdommer med sterke opplevelser bidro til å bygge opp selvtillit og trygghet hos andre ungdommer. Klikk her for å lese mer.

25.08.17

Forventer svar fra ungdommen

Fortet-SMS inviterer i samarbeid med Ungdommens Bystyre kommunens ungdomsskoleelever til å knekke koden på frafall i idretten, inaktivitet og løsninger for fremtiden. Klikk her for å lese mer.

06.08.17

Fortet SMS – Transportapp

Mobilapp produsert av Fortet SMS som skal koble barn og ungdommer med flyktningbakgrunn til distriktets idretts- og aktivitetstilbud. Klikk her for å se mer.

05.07.17

Aktivitetsdag på ”Fortet”

Elleve ungdommer møtte opp til Fortet SMS sin aktivitetsdag 28.juni. 10. august satser arrangørene på enda bedre oppmøte. Klikk her for å lese mer.

22.06.17

Frafall: – Jeg har håp om at dette skal endre tanker

Onsdag 28.juni inviterer Fortet-SMS til gratis idrettslek for ungdom mellom 12-17 år. Aktivitetsdagen er startskuddet for et større, lokalt forskningsprosjekt om hva ungdom egentlig ønsker av idretts- og aktivitetstilbud. Klikk her for å lese mer.

29.03.17

Kultur for inkludering

Arendal Bibliotek inviterer til diskusjon om hvordan vi kan gi alle barne og unge, uavhengig av bakgrunn, mulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Klikk her for å lese mer.

03.02.2017

Gjensidigestiftelsens Kokebok

I 2017 feirer Gjensidigestiftelsen 10 år. I den forbindelse har de lansert en kokebok som viser gode oppskrifter på prosjekter som Gjensidigestiftelsen har støttet. Man kan lese om Sandvigen Fort på side 29. Klikk her for å laste ned.

25.10.2016

Krigsfort totalrenovert og vitalisert etter tidenes dugnadsinnsats

Hundrevis av dugnadstimer har Hisøy IL, med prosjektgruppa i spissen, lagt ned ved Sandvigen Fort. De har gjort det tidligere militære området om til et yndet friluftsområde og populært sted når viktige begivenheter skal feires. Klikk her for å lese mer.

 

22.10.2016

Lærerne testet nytt tilbud på Fortet

Omkring 80 lærere og øvrige ansatte ved Stinta skole testet fredag ut et nytt tilbud ved Sandvigen Fort på Hisøy, en dag full av teambuildingaktiviteter i regi av prosjektgruppa i Hisøy IL. Det ble en dag med mye latter og nye utfordringer. Klikk her for å lese mer.